България трябва да се върне при три години назад и тогава

...
България трябва да се върне при три години назад и тогава
Коментари Харесай

Борисов за Шенген: Трябва да върнем времето преди Промяната, каквото беше при мен

България трябва да се върне при три години обратно и тогава няма да има проблем за Шенген. Това съобщи Бойко Борисов пред медии през днешния ден по време на визитата си в град Раковски, предаде  Plovdiv24.bg. 

В отговор на въпрос дали би трябвало да одобряваме отчасти Шенген, т.е. единствено въздушния кулоар, той уточни, че преди три години България е имало нулева миграция и с доста нерви и дипломация е постигнала да бъде в чакалнята на Еврозоната и призната Европейския банков съюз, през днешния ден го е изгубила, тъй като тогава са започнали протестите на тези ( бел. ред. " Продължаваме промяната " ).

Той изясни, че съгласно него австрийците казват България да се върне три години обратно, както беше по времето на Бойко Борисов и тогава: " няма да имаме проблем с Шенген. След като българите разградиха преди три години границата и направиха дилетанти за вътрешни министри, в този момент си взимайте мигрантите..., това ни споделят австрийците ".

Борисов напомни, че по време на неговото управление непрестанно е приказвал за нулевата миграция и бюджетния остатък. " В момента в България има инфлация, голям недостиг, всичко пораства и външният дълг е нагоре, цялостно е с мигранти и в този момент се слагат нови условия за Шенген.

" Нямаме потребен ход, в случай че не се стегнем да работим - от едната страна дипломацията, от другата страна законите, от трета страна границата. Трябва да върнем времето преди Промяната, каквото беше при мен ", заключи Бойко Борисов.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР